Terrawear.nl

Missie

2 JONGE ONDERNEMERS

JONGE ONDERNEMERS

Onze droom was om op jonge leeftijd ondernemer te worden en hierbij te kunnen doen wat wij leuk vinden. Deze droom werkelijkheid geworden met de start van Terrawear. In februari 2022 hebben wij ons ingeschreven bij de KVK onder de handelsnaam Terrawear. Onze eerste collectie is op 15 december 2022 live gegaan. Bij het zetten van deze stappen was het voor ons al duidelijk dat wij als jonge ondernemers het druk zouden gaan hebben en tegen dingen aan zouden lopen, maar dat hield ons niet tegen. Wij zijn ons passie en dromen achterna gegaan en hebben deze grote stap gezet.

NU ALS JONGE ONDERNEMERS?

Als jonge ondernemers zijn wij dag en nacht bezig met onze artikelen en de webshop. Maar dat is niet alles. Als jonge ondernemers van het fashion bedrijf Terrawear zijn wij ook Trend watcher, online styliste, modejournalist, pasmodel, fotografe, duurzaamheidsexpert, webdesigner en ontwerpster. Daarom vinden wij dit zo leuk, iedere dag is anders en we leren iedere dag nieuwe dingen. Daarnaast zijn we dus veel bezig in het gebied van onze interesses, fashion en creativiteit.

TREND WATCHER – Als trendwatcher gaan wij erop uit. Op straat catwalks en beurzen zijn wij opzoek naar de laatste trends voor het nieuwe seizoen. Hieruit halen wij de trends die onze doelgroep graag wil zien en waar wij persoonlijk heel blij van worden. De truc is voor ons om deze trends te verwerken in een uniek item.

ONLINE STYLIST / WEBDESIGNER – Als online stylist en webdesigner zorgen wij ervoor dat alles er goed en gestyled uitziet. Wij conceptualiseren hoe producten op de webshop moeten komen en werken dit concept zelf uit. Daarnaast houden wij ook de online verkopen, chatten en activiteiten bij.

MODEJOURNALIST – Als jong ondernemer schrijven wij artikelen over mode en over onze eigen artikelen. Hiervoor gaan wij opzoek naar voor jullie interessante onderwerpen en doen wij onderzoek naar deze onderwerpen. Ten slotte schrijven wij hier als modejournalist een leuk artikel over

PASMODEL – Een pas-model past de kleding die nieuw binnenkomt om aan ontwerpers, retailers of klanten te laten zien hoe de kleding eruitziet en hoe de pasvorm valt. Daarnaast moet het pas-model ook gerichte feedback kunnen geven over de kleding.  

FOTOGRAFE – Voor de webshop moeten er ook foto’s gemaakt worden. Dit doen wij ook zelf als jong ondernemer. Wij maken de foto’s en zijn ook zelf model om voor jullie de mooiste beelden te creëren.

DUURZAAMHEIDSEXPERT – Omdat Terrawear duurzame artikelen verkoopt moeten wij ons ook goed verdiepen in duurzaamheid en de laatste nieuwtjes op dit gebied. Het is belangrijk om de duurzaamheid van het artikel tot op de bodem te onderzoeken om zeker te weten dat onze items duurzaam en onder eerlijke werkomstandigheden worden geproduceerd.

ONTWERPSTER – Als laatste een van onze favoriete werkzaamheden als jonge ondernemer, het ontwerpen van de kleding.  Met veel passie ontwerpen wij de opdrukken van de kleding zelf. Hierbij zijn natuurlijk de kwaliteiten van de online stylist en trend watcher erg belangrijk. 

NOG MEER DAN JONGE ONDERNEMERS

Naast jonge ondernemers zijn wij ook nog steeds gewoon studenten, werknemers voor een baas en voor sommigen zelfs nog kinderen. Deze combinatie is heel leuk, maar af te toe ook lastig. Wij gaan onze eigen weg en halen hier alles uit wat mogelijk is. Het is fijn om te kunnen en te mogen doen wat wij leuk vinden. Daarnaast ontvang je ook veel positieve maar ook negatieve reacties en daar moet je op de juiste manier mee omgaan en sterker van worden.

Op dit moment zijn wij dus druk bezig met het runnen van Terrawear en het bijhouden van ons ‘leven’ hiernaast. Dit doen wij met veel plezier en wij hopen op deze manier nog veel te leren en te groeien op persoonlijk gebied, maar natuurlijk ook als Terrawear.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.