Terrawear.nl

Missie

KLEURRIJKE KLEDING

WAAROM DRAGEN WE KLEURRIJKE KLEDING

Kleurrijke kleding is tegenwoordig helemaal in en experts voorspellen dat onze kleding steeds kleurrijker zal worden. Kleurrijke kleding heeft een enorme invloed op onze emoties en kan ons humeur beïnvloeden. We hebben een tijd allerlei prints gezien, maar nu draait het allemaal om kleurrijke kleding. Trends zijn een afspiegeling van gebeurtenissen in de maatschappij. Wij zien dat sinds Corona de behoefte aan kleur en positiviteit is gegroeid. Dat kunnen wie wel begrijpen want kleurrijke kleding kan je humeur verbeteren.
Bovendien kun je met kleurrijke kleding een statement maken en je persoonlijkheid laten zien. Het toont aan dat je niet bang bent om op te vallen en dat je graag plezier met mode en trends hebt.

 

KLEURENTRENDS 2023

Weg met de winterse somberheid! Er komt dit jaar weer een hoop kleurrijke kleding aan. Kleuren zoals krachtig magenta, rijk groen en harmonieus blauw zullen we veel gaan zien dit jaar. Deze trendkleuren worden bepaald door het Pantone Color Institute, een wereldwijd erkende autoriteit op het gebied van kleur. Sinds 2000 wordt door Pantone ieder jaar een nieuwe kleur gekozen.

 

Groen 

Deze kleur hebben we al veel in kleurrijke kleding gezien, maar hij blijft ook nog even. Groen! Het is een goed humeur kleur waar we niet omheen kunnen dit voorjaar. Zo zullen we veel te maken krijgen met fris grasgroen, geelgroen, exotisch groen en klassiek groen. Deze kleur kan dus niet missen in jouw verzameling kleurrijke kleding voor dit jaar.

De kleur groen is een kalmerende kleur die optimisme uitstraalt. Je kan de kleur goed combineren met warme tinten zoals zachtblauw, roze, paars, wit of beige.

Kleurrijke kleding

Blauw 

Blauw zien we al enkele jaren terug in onze kleurrijke kleding, maar het blijft ook in de mode. Het kleurenpalet blauw is erg veelzijdig, het gaat van denim naar diepblauw en helderblauw. Je kan je look van top tot teen stijlen in het blauw, maar je kan het ook combineren met zachte tinten in het roze en lila of wit, beige en zwart.

 

 

Krachtig magenta

Deze roodachtige kleur is door het Pantone Color Institute geïntroduceerd als een grensverleggende kleur voor in de mode-, kunst- en designwereld.
Deze krachtige kleur staat voor onverschrokkenheid, optimisme, vreugde en moed.

 

 

 

HOE DRAAG JE KLEURRIJKE KLEDING

Sommige mensen vinden het soms best lastig om zich kleurrijk te kleden. Het hoeft niet moeilijk te zijn, daarom geven wij jullie hier een aantal tips hoe jij je kleurrijke kleding kunt dragen.

Combineren
Kies kleuren die goed bij elkaar passen. Maar pas op, kleurencombinaties kunnen moeilijk zijn. Je kunt een kleurenwiel gebruiken om te zien wel kleurrijke combinaties goed bij elkaar passen.

Draag een eyecatcher
Wanneer je het niet bent gewend om veel kleur te dragen, begin dan met een kleurrijk kledingstuk, dit is jouw eyecatcher. Je kunt de rest van je outfit rustig houden.

Experimenteer!
Doe eens gek en experimenteer met prints. Je hebt prints met veel kleur, deze kunnen een leuke toevoeging zijn in jouw kleurrijke kledingkast. Je kunt een kleurrijke print bijvoorbeeld combineren met effen kleuren.

Mix en match
Door het uitproberen van verschillende kleurencombinaties ontdekt je misschien wel je nieuwe favoriete kleurencombinatie!

 

Kleurrijke kleding
ONZE KLEURRIJKE KLEDING

Wij als merk, houden van kleurrijke kleding en ontwerpen daarom onze kleding met kleurencombinaties die elkaar mooi complimenteren. Onze eerste collectie bevat een donkergroene en donkerrode trui met print.  Ons motto is “duurzaam hoeft niet saai te zijn”, bij duurzaam denken mensen snel aan simpele en rustige kleding. Wij willen dus laten zien dat dit niet het geval hoeft te zijn.

 

 

Kleurrijke kleding kan dus een geweldige manier zijn om je garderobe op te fleuren en je persoonlijkheid te laten stralen. Dus waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met kleurrijke kleding om zo jouw unieke stijl te laten zien! Shop hieronder onze kleurrijke kledingstukken!