Terrawear.nl

Missie

HOODIE MET PRINT OP DE RUG

COWBOY HOODIE VAN TERRAWEAR 

Waarschijnlijk heeft u hem al wel voorbij zien komen, onze cowboy hoodie (hoodie met print op de rug)! Een toffe hoodie met een uniek ontwerp dat een tintje heeft van de populaire cowboy trend. Deze hoodie is perfect voor de comfortabele outfits door de weeks maar in de avonden en in het weekend ook super goed te stijlen voor een feestje. Dus trek die western boots maar alvast uit de kast en lees snel verder.

WAAROM COWBOY PRINT OP DE RUG

De ontwerpen van onze hoodies zijn uniek en helemaal zelf ontworpen door de eigenaren van Terrawear. De ontwerpen zijn op elkaar afgestemd en passen perfect bij elkaar, de hartjes/poppetjes komen in beide ontwerpen terug in de hoodie met print op de rug. Hierdoor hebben wij een passende en herkenbare collectie weten te creëren. Naast de hartjes/poppetjes die te zien zijn in de ontwerpen hebben wij een van de populairste trends van dit moment terug weten te brengen in ons ontwerp. Dat is namelijk de cowboy trend. Je ziet het nu overal; western boots  in alle kleuren en vormen, cowboyhoeden, jassen- en -tassen met franjes en zelfs oorbellen in de vorm van western boots . Deze trend wordt ook wel western-trend genoemd.

Om ons ontwerp van het hartje/poppetje aan te kleden in de western trend hebben we het volgende gedaan; We hebben een aantal elementen toegevoegd, namelijk western boots, een cowboyhoed en een pistooltje. Om de beleving door te voeren hebben we hierbij een western omgeving toegevoegd.

Door het combineren van de twee elementen hebben wij een supergaaf en trendy ontwerp gelanceerd.

WESTERN TREND ZELF STIJLEN 

We kunnen komend seizoen echt niet meer zonder de kracht van de western trend. Een paar western boots kunnen niet ontbreken in de kast van een echte fashion icoon. Maar hoe trek je deze trend met de print op de rug nou door in je gehele outfit en hoe stijl je deze items?

De comfortabelste manier om deze trend te rokken is een goed paar western boots, deze zijn tegenwoordig op heel veel plekken te koop en in alle soorten, maten en kleuren. Daarbij draag je je favoriete jeans en de cowboy hoodie van Terrawear. Met deze outfit ben je helemaal ready voor de dag op school of kantoor bijvoorbeeld. Kun je niet genoeg krijgen van de deze trend, voeg dan een toffe cowboyhoed of andere accessoires toe.

Chique? Geen probleem. De western trend kan ook chique gedragen worden. Ga voor de western boots met een rokje of broek-rokje. Hierbij draag je ook de cowboy hoodie van Terrawear en om het af te maken een (het liefst oversized) blazer.

Ben je nog niet helemaal comfortabel met de western boots? Dan kun je er natuurlijk een ander paar schoenen onder dragen. Begin bijvoorbeeld met een lage boot. Om de trend toch goed door te voeren zonder western boots werk je met accessoires. Voeg bijvoorbeeld een riem met grote gesp toe, een suède jasje met franjes, een tas of hoed voor bonus punten. Het mag allemaal. Er valt eindeloos te combineren.

DISCO HOODIE 

Heb jij de cowboy trend inmiddels al uitgespeeld? Dat is niet erg want naast de cowboy hoodie hebben wij nog een hoodie.

Je mag onze nieuwe groene hoodie echt niet missen, genaamde de disco hoodie. Ook een supertoffe en trendy hoodie. Bij het ontwerp van deze hoodie hebben wij het hartje/poppetje gecombineerd met een discobal en valt deze hoodie super goed in het disco thema. Heeft u hem nog niet gezien? Neem dan snel een kijkje in onze shop.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.