Terrawear.nl

Logo

About

Over ons

Terrawear is een Nederlands kledingmerk, de eigenaren zijn twee studenten met een passie voor mode en creativiteit. We ontwerpen jouw favoriete nieuwe items. De voordelen van onze kleding zijn natuurlijk dat het duurzaam is, hierdoor bespaar je water, energie en transportkosten. Onze duurzame kleding wordt gemaakt van biologisch katoen en gerecyclede materialen.

De eigenaren van Terrawear zijn Doortje Waals en Birgitte Pijpers. Twee studenten met een passie voor mode en creativiteit. Zodra Doortje en Birgitte elkaar ontmoette op de opleiding klikte het meteen goed en hadden ze snel door dat hun interesses overeenkomen. In februari 2022 zijn ze officieel eigenaren geworden van Terrawear door inschrijving bij de KVK. Met deze inschrijving hebben ze een grote stap gezet in de richting van een droom. De droom om deel uit te maken van de Nederlandse kledingmerken industrie en een eigen bedrijf te runnen.


WAT MAAKT TERRAWEAR DUURZAAM

ECO-FRIENDLY GRONDSTOFFEN

We maken gebruik van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en GRS-gecertificeerd gerecycleerd polyester. Ook is onze kleding vegan, dit betekent dat er geen gebruik is gemaakt van dierlijke producten.

GEAVANCEERDE FABRIEKEN

We maken gebruik van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en GRS-gecertificeerd gerecycleerd polyester. Ook is onze kleding vegan, dit betekent dat er geen gebruik is gemaakt van dierlijke producten. Onze producent heeft negen partnerleveranciers in Bangladesh en één in China zijn GOTS-gecertificeerd. Sinds 2012 is onze leverancier lid van de Fair Wear Foundation (FWF).

DUURZAME TRANSPORT EN OPSLAG

Door te kiezen voor transport over zee wordt de ecologische voetafdruk van het vervoer van onze producten naar Europa geminimaliseerd. Ook wordt er samen gewerkt met GOTS-gecertificeerde opslagbedrijven om onze producten op te slaan.