Terrawear.nl

Logo

een van de leukste Nederlandse kledingmerken: Terrawear

DE EIGENAREN VAN TERRAWEAR 

De eigenaren van Terrawear zijn Doortje Waals en Birgitte Pijpers. Twee studenten met een passie voor mode en creativiteit. Zodra Doortje en Birgitte elkaar ontmoette op de opleiding klikte het meteen goed en hadden ze snel door dat hun interesses overeenkomen. In februari 2022 zijn ze officieel eigenaren geworden van Terrawear door inschrijving bij de KVK. Met deze inschrijving hebben ze een grote stap gezet in de richting van een droom. De droom om deel uit te maken van de Nederlandse kledingmerken industrie en een eigen bedrijf te runnen.

Tijdens het runnen van dit bedrijf houden de eigenaren zich bezig met hun passie voor fashion en mode. Doortje en Birgitte richting zich op de laatste trends en outfits, hier kunnen ze helemaal in wegdromen op sociale media en internet. Daarnaast bezoeken ze ook verschillende beurzen en evenementen om de perfecte items en outfits voor jou te creëren.

Naast fashion was er voor de eigenaren nog één eis. Ze moesten hun creativiteit kunnen uiten tijdens de werkzaamheden in het bedrijf. Naast dat het voor Doortje en Birgitte belangrijk is om unieke items op de markt te brengen kunnen zij hierin dus ook hun creativiteit laten gaan.

TERRAWEAR VANUIT DE OGEN VAN DE EIGENAREN

Terrawear is een Nederlands kledingmerk, de eigenaren zijn twee studenten met een passie voor mode en creativiteit. We ontwerpen jouw favoriete nieuwe items. De voordelen van onze kleding zijn natuurlijk dat het duurzaam is, hierdoor bespaar je water, energie en transportkosten. Onze duurzame kleding wordt gemaakt van biologisch katoen en gerecyclede materialen. Bij bio-katoen worden er geen chemische insecticiden, meststoffen of pesticiden gebruikt. Hierdoor komen er geen gevaarlijke stoffen in de bodem, rivieren en meren terecht. Ook het verven en bedrukken van de kleding gebeurt op een duurzame manier, hier worden dus ook geen chemische stoffen of technieken gebruikt. Naast een duurzaam productieproces streven wij met onze leverancier naar eerlijke werkomstandigheden voor alle betrokken werknemers. Om veiligheid van alle medewerkers te handhaven werkt onze leverancier samen en de Fair Wear Foundation.

Maar dat is nog niet alles… We ontwerpen al onze unieke designs helemaal zelf en leveren dus als enige van alle Nederlandse kledingmerken deze ontwerpen met de beste kwaliteit waardoor jouw kleding super lang meegaat, ook duurzaam dus ;).

Als eigenaren van Terrawear zijn wij op dit moment al enorm trots en hopen wij nog heel veel te mogen groeien en veel mensen blij te mogen maken met een duurzaam, trendy en uniek item. 

 

Nederlandse kledingmerken
EEN VAN DE EIGENAREN: DOORTJE WAALS 

Doortje Waals is één van eigenaren van Terrawear. Even voorstellen: Ik ben Doortje Waals 21 jaar oud en woon in Breda. Nadat ik mijn middelbare school had afgerond ben ik begonnen aan de opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement aan Avans hogeschool. 
Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit te gebruiken bij het maken van ontwerpen. Het maakt mij dan ook super blij als ik iemand zie rondlopen met een van onze kledingstukken. Ook vind ik het heel mooi om dit te kunnen combineren met het stukje duurzaamheid. Ik ben altijd bewust geweest met het milieu. Als ik op deze manier ook andere mensen bewuster kan maken van het milieu zou dat mij heel blij maken. 

EEN VAN DE EIGENAREN: BIRGITTE PIJPERS 

Birgitte Pijpers is ook één van eigenaren van Terrawear. Even voorstellen: Mijn naam is Birgitte Pijpers, ik ben 22 jaar oud en woon in Alphen NB. Op dit moment studeer ik in Breda aan Avans hogeschool. Voordat ik begon aan deze opleiding ben ik afgestudeerd als ruimtelijk vormgever aan het SintLucas. Tijdens deze vooropleiding wist ik al dat ik ooit eigenaar van een fashion merk wou zijn. Ik ben ondernemend en kan absoluut niet stil zitten. Daarnaast heb ik een passie van fashion en ben ik graag creatief bezig.

In mijn vrije-tijd ben ik graag omringd door mijn lieve vrienden en familie. Gezellig een spelletje spelen of een feestje vieren kan bij mij niet ontbreken.  

NEDERLANDSE KLEDINGMERKEN 

Wij zijn erg blij dat Terrawear onderdeel van alle Nederlandse kledingmerken is. Nederlandse kledingmerken krijgen de afgelopen jaren meer aandacht, dit is nationaal als internationaal. De meeste merken en dus ook Terrawear hebben een unieke stijl die zich onderscheidt. Terrawear is uniek in de Nederlandse kledingmerken door haar unieke ontwerpen en vrolijke kleuren combinaties.

Nederlandse kledingmerken hebben dus een unieke stijl en onderscheiden zich van de massa. Daarnaast spreken ze vaak een brede doelgroep aan en zijn ze innovatief en duurzaam. Zo krijgen Nederlandse kledingmerken steeds meer erkenning in de mode-industrie.